Info / FAQ français deutsch english
INSCHRIJVENNIEUWSBRIEFVOORDELENWINNAARSCONTACT
Voordelen opzoeken - informatie over buitenland                                             terug naar startpaginaHET GEBRUIK VAN DE LERARENKAART IN HET BUITENLAND
                                                                                                                                                                                                                        
Hoewel de lerarenkaart bedoeld is om Belgische instellingen te bezoeken, zijn er ook een aantal buitenlandse instellingen die leraren bepaalde voordelen geven.

Niet alle getoonde voordelen zijn gewaarborgd.
- Het team van de lerarenkaart onderhandelt een beperkt aantal voordelen in Nederlandse en Franse musea en in vakantieverblijven (bed & breakfast, bungalowparken, hotels). Met deze instellingen heeft de lerarenkaart een vaste overeenkomst. Je vindt ze op de onderstaande kaart.
- Daarnaast kun je de lerarenkaart als legitimatiekaart gebruiken. Voorziet een bepaalde instelling voordelen voor (buitenlandse) leraren, dan bewijst de lerarenkaart dat je in het onderwijs tewerkgesteld bent. Leraren kunnen
via dit formulier melden waar ze een voordeel kregen. De instellingen waarvan we al geregeld vernamen dat ze voordelen aan leraren geven, staan eveneens op de onderstaande kaart vermeld. Wil je ze liever op een lijst? Klik dan hier. Belangrijk: de lerarenkaart garandeert niet dat je in deze instellingen een voordeel krijgt.

Werkwijze: plaats je muisaanwijzer op de kaart en klik op één van de gele, blauwe of rode cirkels. De kaart zoomt in. Blijf klikken op de regio waar je voordelen zoekt. De kaart zoomt altijd maar verder in tot je het stratenplan ziet van de stad in kwestie. Overal waar een oranje knop verschijnt, vind je een instelling waar je voordelen kunt krijgen met de lerarenkaart. Hoe nauwkeuriger de gegevens waarover we beschikken, hoe nauwkeuriger de knop bij de juiste locatie staat. (Als we b.v. niet over het adres beschikken, staat de knop wel binnen de genoemde stad, maar niet op de juiste straat.) Klik op de oranje knop en de details over die instelling verschijnen. Klik op de naam van de instelling om te vernemen welk voordeel je mag verwachten.
 
Wil je deze kaart in een groter scherm openen? Klik dan hier.

(*) Deze kaart is met de grootst mogelijke zorg gemaakt. Toch kunnen er fouten in sluipen. Excuus hiervoor. Mocht je een fout ontdekken, dan kun je de CONTACT-functie gebruiken om ons daarvan op de hoogte te stellen. We corrigeren die fout bij de eerstvolgende update. Onder de kaart staane en 3-tal advertenties. Die worden door Google gegenereerd. Ze hebben niets te maken met de lerarenkaart.

Disclaimer | © Klasse / LCP nv  www.ond.vlaanderen.be